Madonna blir æresborger i Malawi

(30.05.2008, sist oppdatert 30.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonna har virkelig gjort Malawi synlig på kartet, og det vil den afrikanske nasjonen takke henne for.

Popstjernen blir nemlig tildelt et hedersborgerskap, melder svenske Aftonbladet.

 

Popdronningen og superstjernen har hatt følelsesmessige bånd til Malawi, et land som lider under stor fattigdom, helt siden hun startet en adopsjonsprosess i 2006. Den gang hentet hun en liten gutt ved navn David Banda ut av et barnehjem, og nå har hun endelig fått adoptivsøknaden igjennom

 

I mellomtiden har hun også rukket å lage en dokumentarfilm om landet, med et spesielt fokus på aids- og hivsyke barn og voksne; en film som ble vist under filmfestivalen i Cannes. Hun har også gitt økonomisk støtte til barnehjem i landet, og står på for å få bygget en skole for malawiske jenter.

 

- Vi er stolte av at vi som land blir assosiert med en slik superstjerne, sier kulturminister Billy Kaunda ifølge nettstedet Female First om bakgrunnen for at Madonna nå blir æresborger.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews