Madonna avviser milliardoppgjør

(18.12.2008, sist oppdatert 18.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Tidligere denne uken gikk nyheten om tidenes skilsmisseoppgjør verden rundt.

Men nå avviser Madonna og Guy Ritchie at sistnevnte får en halv milliard kroner i skilsmisseoppgjør, skriver Reuters. Oppgjøret skulle blant annet inkludere parets herregård i Ashcombe i Vest-England.

 

Det var nyhetsbyrået AP som hadde vært i kontakt med Madonnas talskvinne Liz Rosenberg som fortalte at verdier og penger for mellom 50 og 60 millioner pund ville havne hos Ritchie etter skilsmisseoppgjøret. Men eksparet karakteriserer påstanden som misvisende og feil. Ifølge Reuters sier de følgende i en felles uttalelse:

 

- Vi har forsøkt å holde en verdig og lav profil angående detaljene rundt vår skilsmisse de siste månedene, mens vi åpenbart blir gjenstand for medieoppmerksomhet. En misvisende og feil opplysning, spesielt vedrørende pengesummen involvert, ble gitt til AP denne uken.

 

Det heter videre: - De endelige detaljene rundt oppgjøret vil forbli privat, men vi kan si at begge er fornøyde med ordningen. Det vi har mest i tankene er, i likhet med alle foreldre, våre barns ve og vel.

 

Madonna og Ritchie giftet seg i Skottland i desember 2000 og har sønnen Rocco (8) og adopterte David (3) sammen. Madonna har også datteren Lourdes (12) fra forholdet med Carlos Leon.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.217 sec - 1 pageviews