Madonna avlyste julen

(21.11.2007, sist oppdatert 21.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Guy Ritchie røper at Madonna ikke vil ha noe julefeiring i huset på grunn av sin kabbalatro.

Ritchie var sammen med stedatteren Lourdes og parets felles sønn Rocco til stede på London-premieren av julefilmen «Fred Claus» denne uken, og ble spurt av People om familiens juletradisjoner.

 

- Vi avlyste julen for noen år siden. Stoppet å kjøpe presanger. Og etter at vi gjorde det, hygger vi oss faktisk, svarte Guy Ritchie.

 

I fjor ryktes det at Madonna hadde gitt opp sin kabbalatro fordi det førte til et anstrengt forhold til ektemannen, samt at hun bekymret seg over at hun fratok barna Lourdes og Rocco muligheten til å feire jul som andre barn.

 

Hennes talskvinne benektet påstandene den gang, og nå har også Ritchie bekreftet at det ikke er noe julefeiring i familien. I september deltok Madonna på en konferanse om jødisk mystisisme i Jerusalem.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews