Madonna: - Jeg var sarkastisk

(26.09.2012, sist oppdatert 26.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Madonna er blitt ironisert heftig over etter at hun fra scenen hevdet at Obama var «en svart muslim i det hvite hus». Nå svarer hun tilbake: - Jeg var ironisk.

Det sier Madonna i en presseuttalelse, der hun forsvarer seg med lange negler. Obama er som kjent praktiserende kristen.

 

- Ja, jeg vet at Obama ikke er muslim, selv om jeg vet at mange mennesker i dette landet tror han er det. Og hva om han var? Poenget jeg ville frem til er at en god mann er en god mann, uansett hvem han ber til. Jeg bryr meg ikke om hvilke religion Obama tilhører - det burde heller ingen andre i Amerika, sier Madonna videre.

 

Det godt voksne popikonet kommer stadig i trøbbel for sine ikke-musikalske sprell på scenen:

 

I juli reagerte det franske Front National-partiet kraftig mot henne etter at hun brukte opptak av lederen Marine Le Pen - med et hakekors malt over - på scenen. Og i august brukte hun den russiske delen av turneen sin til å fronte homofiles rettigheter i landet så vel som å støtte Pussy Riot.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews