Madonna ønsket seg Adele

(19.04.2012, sist oppdatert 19.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det ryktes at popdronningen Madonna egentlig hadde ønsket selskap av Adele da hun underholdt under det amerikanske Super Bowl-showet i februar.

Den spreke 53-årige artisten hadde en halvtime på å underholde under NFL-kampen i februar og innrømmer at hun skulle ønske det var Adele som var sammen med henne på scenen.

 

Hun sier: - Det ville jeg elsket. Jeg ville elsket å møte henne, hun er bare helt fantastisk, jeg digger henne. Hun er så kul, og jeg ville ha henne med meg til Super Bowl. Men hun hadde disse halsproblemene, så da ble det ikke noe av.

 

Om stadig nye talentshow, sier Madonna at hun ikke har noen planer om å hive seg med på dette i første runde.

 

Hun sier til ITV1-programmet «Daybreak»: - Det har jeg egentlig ikke tenkt så mye på for å være ærlig, og jeg ser faktisk ikke på noen av disse showene. Jeg ser ikke på TV. Og konkurransene, vel - alle er litt besatt av dem. Jeg liker ikke tanken på å være dommer. Det er så subjektivt. Jeg vet ikke, men jeg tror kanskje vi er litt for opphengt i slike konsepter nå.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews