Madonna «redder» Mercy

(01.04.2009, sist oppdatert 01.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Madonna mener at lille Mercy James - som egentlig heter Chifundo, bør adopteres av henne for sitt eget beste.

Det er avisen The Sun, som tidligere har hatt gode kilder om Madonnas gjøren og laden blant annet i skilsmissesaken, som hevder å ha sett adopsjonssøknaden. Der skriver Madonna angivelig: «Å nekte Chifundo muligheten til å bli adoptert av meg kunne utsette henne for strabaser og følelsesmessig trauma som ellers kunne vært unngått».

 

Madonna leverte inn søknaden mandag i hovedstaden Lilongwe. Hun er i Malawi sammen med barna sine, 12 år gamle Lourdes, Rocco (8) og adoptivsønnen David Banda (3). En domstol har foreløpig utsatt adopsjonsspørsmålet til kommende fredag, men Mercy har allerede vært sett i selskap med sin mulige nye familie.

 

Også denne gangen får popdronningen sterk kritikk for adopsjonsønsket, og en gruppe malawiske menneskerettsgrupper skal ha diskutert mulighetene for rettslig å prøve å stoppe Madonna fra å ta barnet ut av landet.

 

Folk i kretsen rundt Madonna sier til Daily Mirror at «når Madonna har bestemt seg for noe, så får hun det - og denne adopsjonen blir ikke noe annerledes». Ifølge Ben Fellows, som angivelig er en venn av henne, sier Madonna at hun synes det er svært viktig at David har en søster.

 

- Selv har hun nok ubetinget kjærlighet å gi et nytt barn, og kommer til å gjøre alt for å få henne. Hun sendte meg en e-post før hun reiste til Malawi og undertegnet den med «La stormen starte», sier Fellows.

 

Madonnas offisielle talsperson Liz Rosenberg sier ifølge Reuters at hun «ikke omgår noen rettslige spørsmål», og at prosessen begynte for et helt år siden. Også landets president Bingu Wa Mutharika gir henne sin fulle støtte, ifølge Rosenberg.

(©NTB)

 

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews