M.I.A. krever burkadansere på konserter

(10.02.2012, sist oppdatert 10.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kontroversielle M.I.A. nekter å gå på scenen hvis ikke noen skaffer tre kvinner som kan danse i burka.

M. I. A har bisarre krav på sin konsertrider, melder The Smoking Gun.

 

Blant annet krever hun at det skal skaffes til veie tre kvinner mellom 20 og 25 år med samme høyde og kroppsbygning som henne selv. Disse skal stå på scenen og danse iført det heldekkende muslimske plagget burka under hele konserten.

 

Artisten, som egentlig heter Maya Arulpragasam, har selv brukt det kontroversielle plagget på den røde løperen. Hun er for øvrig ikke muslim.

 

I tillegg til danserne krever artisten også snacks og alkohol. På rideren står det blant annet ost, frukt, tørkede mangoer, blåbær, sjokolade og vingummigodteri. Hun forlanger også ha vodka, absint, rødvin og hvitvin. I tillegg ber hun om at det finnes kvalitetshåndklær og stuemøbler i garderoben.

 

Sangerinnen skapte for øvrig skandale under den amerikanske sportsbegivenheten Super Bowl sist helg, da hun opptrådte sammen med Madonna i pausen. M. I. A både bannet og viste fingeren til kameraene, noe som fikk flere amerikanere til å se rødt. Hun bad senere om unnskyldning for opptrinnet.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews