Love flytter til Storbritannia

(12.02.2009, sist oppdatert 12.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere Hole-sangeren Courtney Love er lei av livet i Los Angeles og planlegger å kjøpe seg et hus i Storbritannia for seg og sin datter Frances Bean (16).

- Jeg vil slå meg ned i Buckinghamshire. Jeg leser magasinet «Country Life» hver uke. Jeg er lei av Los Angeles. Det er bare gale mennesker der. Folk kritiserer Storbritannia, men det er fremdeles et renere, tryggere sted å leve enn i Hollywood, sier hun.

 

Men Courtney, som også ser etter et sted å bo i Primrose Hill-distriktet i London nær sine venner Chris Martin og Gwyneth Paltrow, vil bare flytte om hennes erkerivalinne Madonna forblir i sitt hjemland USA, hvor hun har oppholdt seg siden hun brøt med sin regissørektemann Guy Ritchie.

 

- Madonna bør holde seg langt unna London når jeg flytter hit. Det er ikke plass til oss begge, sier Love til den britiske avisa Daily Star.

 

Selv om Courtney og Gwyneth nå er nære venner, sier Paltrow at hun ble «sønderkunst» av deres første møte for ti år siden.

 

- Vi var i en heis og hun var grusom mot meg. Og jeg var tidenes største Hole-fan på den tiden. Jeg var kunst. Da hun ble edru, kontaktet hun meg og sa noe sånt som at hun hadde gått glipp av å treffe meg. Så begynte vi å tekste hverandre og snakke sammen og nå stikker hun innom når hun er i London. Når vi er i Los Angeles spiser vi middag sammen, sier Paltrow.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews