Lourdes selger seg inn med ny blogg

(30.06.2010, sist oppdatert 30.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Madonnas bråmodne datter Lourdes (13) debuterer nå med sin egen blogg under kallenavnet Lola, som familien bruker på henne.

Bloggen heter intet ringere enn «Material World - fashion blogg for the Material Girl», og der har unge Lourdes fritt spillerom til å fabulere om hva hun mener om det meste i sin verden.

 

Som at hun gleder seg til 14-årsdagen i oktober: - Jeg kan knapt vente, for da får jeg endelig lov til å farge håret, takk skal du ha, mor!!!

 

Hårfargen blir nok svart, for fargen brun synes hun «minner om fargen på noe virkelig ekkelt».

 

Leserne får også vite at hun er i London nå, der det er fine vintagebutikker, at My Chemical Romance er det beste bandet «for realz», at gladiatorsandaler er så 2008 - og tilfeldigvis bedriver hun litt reklame for morens nye og 80-tallsinspirerte kleskolleksjon hos Macy?s, som heter Material Girl, og der Lola Leon er kreativ leder.

 

Ifølge mor selv gjør hun mesteparten av jobben. Madonna sa tidligere i år til Access Hollywood: - Dersom ikke Lola var så fullstendig involvert i kolleksjonen med design og å være konsulent, ville jeg ikke gjort dette.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews