Lourdes fikk møte søsteren

(30.03.2009, sist oppdatert 30.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Madonna er på plass i Malawi for å adoptere et barn, og i helgen fikk hennes biologiske datter Lourdes møte sin nye lillesøster.

Madonna tok med hele familien til det afrikanske landet, og i helgen gikk hun hånd i hånd med sin 12-årige datter i en landsby. Kort tid senere møtte de alle sammen fire år gamle Mercy James, som Madonna håper å adoptere.

 

I 2006 adoptere popstjernen lille David Banda fra Malawi. Adopsjonen møtte sterk kritikk, siden malawisk lov egentlig forbyr adopsjoner til utlendinger. Nå skal Madonna kjempe i retten for å få nok et unntak fra loven.

 

Men også nå møter hun sterk motstand. Lille Mercys bestemor omtaler det hele som «tyveri» og menneskerettighetsgrupper kommer med hard kritikk.

 

Ifølge The Sun håper Madonna på hjelp fra noen av landets framtredende politikere, som hun allerede skal ha kommet i kontakt med. Popstjernen passes godt på i landet, og politiet sperret veiene rundt flyplassen da hun landet.

 

På turen til Malawi har hun også tatt seg tid til å møte Yohane Banda, faren til David Banda. Det er første gang Madonna møter ham, og Yohane møtte igjen sønnen - for første gang på tre år.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews