Lily ute etter Paris - igjen

(29.12.2006, sist oppdatert 29.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Freidige Lily Allen har allerede kritisert Paris Hilton kraftig - og nå erklærer hun at alle som kjøper platen hennes også burde vært drept.

Den britiske artisten er oppgitt over at Hiltons plateselskap har oppmuntret hotellarvingens sangkarriere, og kan ikke forstå hva de tror de kan oppnå med det.

 

- For fem år siden ville Paris Hiltons album gjort det bra her (i Storbritannia) fordi vi ikke hadde ting som internett; vi hadde ikke band som meg selv eller Arctic Monkeys. Nå kan folk se Paris for det hun er, og tenke «Gå vekk! Hva får deg til å tro at du har et liv?», forklarer Allen ifølge Daily Dish.

 

Hiltons debutalbum gjorde det nemlig dårlig på den andre siden av Atlanteren, og det er dette Allen har gjort sine betraktninger om. Hun kaller Paris Hiltons plate for «kjedelig og patetisk», og mener den ikke burde vært utgitt.

 

- Det er de f... plateselskapene som signerer ting som det, og da tenker man: Hva gjør dere? Hvorfor ødelegger dere deres egen jobb? Det er ren latskap. Folk som er dumme nok til å kjøpe album som dette, burde vært drept.

 

Lily Allen er kjent for ikke å være nådig mot kolleger i platebransjen, og om ikke annet så kommer Paris Hilton i godt musikalsk selskap - med blant andre Madonna, som har vært gjenstand for en tidligere Allen-utskjelling.

(©NTB)

 


Les alt om Lily Allen og Madonna og Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews