Kylie vil gjøre som Madonna igjen

(11.04.2011, sist oppdatert 11.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue har stor tro på seg selv som regissør, og vil gjerne prøve seg på å lage film.

Dermed følger den australske popprinsessen i Madonnas fotspor - igjen.

 

Madonna er klar med filmen «W.E.» i disse dager; en film som ble spilt inn i fjor om britenes kong Edward som abdiserte for å gifte seg med sin Wallis Simpson, med en moderne parallellhistorie som fortelles samtidig. Madonna skal ifølge MTV se for seg at filmen har premiere under Venezia-festivalen i august.

 

Kanskje det har fått Kylie til å drømme. Hun startet i sin tid som såpeskuespiller i «Neighbours», og sier ifølge nyhetsbyrået Wenn at hun drømmer om å vende tilbake til filmsettet.

 

- Profesjonelt ville jeg likt å være mer bak kamera nå. Jeg tror det er en regissør inni meg et sted etter hvert som jeg blir eldre og mer sjefete. Jeg visste ikke at jeg skulle ende opp med en musikkarriere som skulle vare så lenge den gang jeg trodde jeg bare var skuespiller.

 

Hun sier det er særlig lagånden i filmmaking som tiltrekker henne: - Heller det enn å ha din egen campingvogn når du er popstjerne, sier Kylie Minogue.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kylie Minogue og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews