Kylie velsigner statistene

(01.07.2010, sist oppdatert 01.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kylie Minogue kommer med sitt ellevte studioalbum «Aphrodite» 5. juli og føler at det henger godt sammen.

- Jeg føler at vi virkelig er tilbake på sporet med denne platen. Det er lenge siden jeg har laget et album som er så sammenhengende. Det er det som gjør denne platen annerledes, og det er jeg så glad for; jeg har lengtet etter dette - og har fått det til, sier Minogue i et intervju med Access Hollywood.

 

Hun beskriver «Aphrodite» som en god miks av ulike sjangre, og roser produsent Stuart Price, som ellers har jobbet med Madonna og Scissor Sisters.

 

- Folk har beskrevet platen som min «tilbakevending tilbake til dansegulvet». Jeg vet ikke hvor lenge jeg har vært vekk fra dansegulvet, men det er et «dansete» album - men popdans, sier Kylie Minogue.

 

Hennes egen favoritt er førstesingelen «All The Lovers», som hun nylig spilte inn en lettkledd video for i Los Angeles. Hun roser også alle de undertøyskledde statistene, som i videoen danser rundt henne og rører ved Kylie:

 

- Gud velsigne dem for at de holdt ut å fryse, det gikk med mye babyolje og mye vann!

(©NTB)

 

 


Les alt om Kylie Minogue og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews