- Kravitz så ut som han skulle spy

(09.07.2008, sist oppdatert 09.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Lenny Kravitz var ikke særlig blid da han fikk høre ryktene om at han skulle ha hatt et forhold til baseballspiller Alex Rodriguez? kone.

Ryktene har ingen ende når det gjelder påståtte romanser mellom Madonna og Alex «A-Rod» Rodriguez med flere. Og det kan virke som det er på Madonna og A-Rod-manager Guy Osearys kontor at ryktekokeriet står og putrer.

 

For Lenny Kravitz har også blitt innblandet, og frontet som A-Rods kone Cynthia sin elsker. Kravitz? personlige trener, Dodd Romero, har fortalt til New York Post at Kravitz skylder på Oseary for å ha blitt innblandet.

 

Romero skal nemlig ha ringt Kravitz for to uker siden for å forklare at Oseary var i ferd med å koke opp et forhold mellom Madonna og Rodriguez. Kravitz likte ikke hva han hørte, og ga Oseary sparken som manager.

 

Deretter fikk Kravitz snusen i at det gikk rykter om at han og Cynthia Rodriguez skulle ha hatt et forhold. Romero mener Oseary plantet historien for å ta igjen for å ha blitt sparket.

 

Romero og Cynthia Rodriguez var i Paris sammen med Kravitz da de, sittende i rockerens turnébuss, fortalte han om ryktene.

 

- Lenny så ut som om han skulle spy, forteller Romero, som sier at Kravitz var skuffet fordi han hadde jobbet så hardt for å rydde opp med sitt image, og at alt dette nå hadde falt i grus.

 

Trioen skulle egentlig reise videre til Spania for å møte Denzel Washington, som også trenes av Romero, men bestemte at det var best at Cynthia reiste tilbake til Miami for å rydde opp i sysakene.

 

En representant for Kravitz har bekreftet at Oseary ble sparket fra managerposten for to uker siden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews