Kjendistett motevisning

(20.03.2007, sist oppdatert 20.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Paris Hilton viste moter på catwalken for yndlingsmerket 2BFree, mens det yrte av kjendiser i salen også på en Los Angeles-nattklubb i går.

Mens hun sverger til designere som Versace og Cavalli til fest, er Paris glad i å iføre seg uformelle klær fra merker som 2BFree, Juicy og Primp til mer hverdags. Og hun går gjerne visninger for dem også.

 

I går var det altså 2BFree som fikk æren, et tre år gammelt klesmerke som to unge brødre står bak - og som de har klart å få alle fra Paris og søsteren Nicky Hilton til Madonna, Jessica Simpson, Nicole Richie og Carmen Electra til å ikle seg.

 

Mandag holdt de visning på nattklubben Boulevard3, og til stede på tilskuerplass var Elisha Cuthbert fra «24», Hayden Panettiere, Blu Cantrell, Brandon Davis, Tara Reid og pornodronningen Jenna Jameson, mest kjent for klærne hun ikke har på.

 

- Den eneste regelen er ikke å være kjedelig. Kle deg søtt uansett hvor du går, er klesmottoet til Paris, ifølge hennes egen bok «Confessions of a Heiress».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.334 sec - 1 pageviews