Kinodebuterer i mamma Madonnas film

(02.09.2010, sist oppdatert 02.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Når Madonna nå spiller sin nye film «W.E.» blant annet i London, står datteren Lourdes (13) foran kamera.

Dette er den første filmrollen for tenåringsjenta, som på rollelisten står oppført som Lola Leon. Madonna har tidligere sagt i et intervju at datteren ønsker å bli skuespiller, og har det som skolefag.

 

«W.E.», som blander en moderne kjærlighetshistorie med tilbakeblikk på Edvard VIIIs romanse med Wallis Simpson, er for tiden under innspilling i London.

 

Ifølge Monstersandcritics.com ble Lourdes nylig observert i skoleuniform på filmsettet i London, men det er ukjent hva slags rolle hun spiller - eller hvor stor den er.

 

Madonna ble slaktet for sin 2008-regidebut «Filth and wisdom», men gir seg ikke. Budsjettet til «W.E.» er på over 170 millioner kroner, og den skal ha premiere i 2011.

 

Tidligere har mor og datter samarbeidet om å designe klær til en ny «Material Girl»-kolleksjon, som er i salg i amerikanske butikker denne høsten.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.266 sec - 1 pageviews