Kelly får råd av Kate

(09.01.2008, sist oppdatert 09.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Supermodell og rockebabe Kate Moss mener Kelly Osbourne kan få en kjempehit hvis hun gir ut en coverversjon av Bonnie Tyler-låten «Total Eclipse of the Heart».

Kelly Osbourne opptrådte med Bonnie Tyler-låten på talentprogrammet The X Factor, der Kate Moss også deltok.

 

Kate skal ha blitt svært imponert over Kellys sangstemme og rådet Kelly til å gi ut låten som en single, da hun var overbevist om at det ville bli en listetopper, skriver det britiske magasinet Grazia.

 

- Da det var min tur, sang jeg «Total Eclipse of the Heart», og Kate syns det var så fantastisk at hun begynte å gråte. Den har blitt vår sang. Hun ringer meg og ber meg synge den. Hun prøvde til og med å overtale meg til å gi den ut som single, fordi hun er overbevist om at den vil toppe listene, sier Kelly Osbourne til bladet.

 

I 2002 nådde hennes coverversjon av Madonnas «Papa Don‘t Preach» en tredjeplass på britiske hitlister, mens hennes duett «Changes» sammen med pappa Ozzy toppet hitlistene.

(©NTB)

 


Les alt om Kate Moss og Kelly Osbourne og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews