Kabbalaledere maner Madonna til fornuft

(28.10.2008, sist oppdatert 28.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonnas kabbalalærere krever at hun kommer til en minnelig ordning med Guy Ritchie utenom rettssalen.

Rabbi Philip Berg, som driver det høyprofilerte, verdensomspennende kabbalasenteret som både Madonna og også Guy Ritchie har studert ved, ønsker at de to setter seg ned rundt meglingsbordet sammen med ham og andre kabbalaledere.

 

Ifølge Daily Mail frykter rabbi Berg at en skittkastingsprosess mellom de to, både i pressen og i rettssalen, kan ødelegge for kabbalasenterets omdømme. Nå har Madonna fått et døgn til å tenke seg om, skriver avisen.

 

- Hans fremste håp er forsoning. Men siden det virker fjernt, håper han i beste fall på å sette en stopper for et offentlig oppgjør om ekteskapet, sier en kilde nær kjendisparet.

 

Men Madonna sliter med å akseptere Bergs forslag, fordi hun sies å frykte at Ritchie vil få mer penger ved en slik megling enn hvis advokatene deres tar oppgjøret. For kabbalalederne er familien viktigere enn pengene, og de kan også gi Ritchie mer tilgang til barna enn britisk lov vil gi ham.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews