Jolie kritiserer Madonna

(08.01.2007, sist oppdatert 08.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Madonna har fått mye kritikk etter at hun hentet et lite barn fra Malawi.

Adopsjonen av en liten gutt fra Malawi har skapt store debatter verden over. Enkelte hevder at multimillionæren Madonna fikk spesialbehandling og nærmest kjøpte seg et barn fra et land hvor adopsjon ikke praktiseres.

 

Nå kommer et nytt angrep - fra uventet hold. For man skulle tro at Angelina Jolie, som er en av adopsjonssakens varmeste talskvinner, ville legge inn et godt ord eller to for Madonna i saken om lille David Banda.

 

Men Jolie støtter slett ikke Madonna. - Jeg ville aldri adoptert et barn fra et land der adopsjon ikke praktiseres. Jeg foretrekke å operere på rett side av loven, sier hun.

 

Skuespilleren, som sammen med Brad Pitt har to adoptivbarn og et biologisk barn, sparer ikke på kruttet.

 

- Madonna kjente situasjonen i Malawi der gutten er født. Det er et land der det ikke finnes noen ordentlige regler for adopsjon, sier hun videre ifølge svenske Expressen.

 

Angelina Jolie ble selv kritisert da hun adopterte lille Maddox fra Kambodsja. Hun adopterte ham da hun var engasjert i et FN-opplegg i Kambodsja, og mange mente hun kjøpte den lille gutten og gikk utenom ordinær adopsjonskø. Siden ble det rapportert at Jolie ønsket å adoptere en russisk gutt og hun besøkte ulike barnehjem i Moskva. En kilde ved et av barnehjemmene uttalte da til The Daily Telegraph:

 

- Vi fikk beskjed om at hun ønsket seg et blondt, slavisk barn med blå øyne. Hun klarte ikke å bestemme seg. Det var mange rørende scener men hver gang bestemte hun seg for å si nei. Det hele smakte av et sirkus og vi skulle kaste fra oss alt vi hadde i hendene og ta imot denne rike kvinnen fra Amerika.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews