Jolie går forbi Winfrey

(04.06.2009, sist oppdatert 04.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie har gått forbi Oprah Winfrey på Forbes liste over verdens mektigste kjendiser.

Skuespilleren har tatt førsteplassen på finansmagasinets nye liste, og stjeler dermed førsteplassen fra talkshowdronningen Oprah Winfrey. Listen skal vise hvilke 100 kjendiser som har mest makt og innflytelse, og den er basert på kjendisenes inntjening og medieeksponering det siste året.

 

Jolie tjente «bare» 27 millioner dollar i fjor, mot Oprah Winfreys 275 millioner dollar. Dermed er det ikke bare penger som avgjør; vel så viktig er nemlig antall medieoppslag, hvem man omgås og hvordan man eksponerer seg. Jolie er også samboer med en av verdens best betalte og ettertraktede skuespillere, Brad Pitt.

 

Bak Winfrey følger Madonna på tredjeplass, etterfulgt av Beyonce Knowles, Tiger Woods, Bruce Springsteen og Steven Spielberg. Jennifer Aniston og Brad Pitt kom på henholdsvis åttende- og niendeplass.

 

På 49. plass havnet USAs president Barack Obama. Det er første gang en sittende president havner på Forbes kjendisliste.

 

Årets store «taper» er en av verdens mestselgende popartister, Justin Timberlake. På grunn av et stille år falt han fra fjorårets 12. plass - og helt ut av listen. Jennifer Lopez, Johnny Depp og Tyra Banks er også fraværende på årets liste.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews