Jesus lovpriser Madonna

(27.05.2009, sist oppdatert 27.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jesus Luz har for første gang snakket om sitt omdiskuterte forhold til Madonna.

I et intervju på brasiliansk TV lovpriste den mannlige modellen artisten som «vakker» og «uten noen synlige lyter».

 

Til tross for hans ærlige opptreden, understreket Jesus samtidig at de bare var venner og ikke hadde noen planer om å gifte seg i en kabbalaseremoni, som det er blitt meldt om tidligere.

 

- Madonna er vakker, en person full av positiv energi, uten noen synlige skavanker. Jeg synes hun er vidunderlig. Personligheten hennes imponerte meg også. Hun er et menneske jeg har mye beundring for, ev venn i livet mitt, som jeg holder kontakt med. Men bortsett fra det så har jeg ikke så mye å si, sier han ifølge den britiske avisa The Daily Mail.

 

Paret har hatt jevnlig kontakt etter at Madonna møtte Jesus under et fotoopptak for magasinet W i Brazil i desember i fjor, da de begge poserte for noen ganske dristige bilder.

 

Side da, har ryktemaskineriet gått varmt og det blir hevdet at Madonna har bedt om gjentjenester for at Jesus skal få mer innbringende modelloppdrag, noe hun selv har gått ut og benektet på det sterkeste.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews