Jesus Luz foretrekker eldre kvinner

(10.03.2010, sist oppdatert 10.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den 23 år gamle brasilianske modellen Jesus Luz foretrekker eldre kvinner.

Luz, som er kjent som av-og-på-kjæresten til 51 år gamle Madonna, hevder at han aldri har vært i stand til å få god kontakt med jenter på sin egen alder.

 

- Da jeg var yngre, pleide jeg å gå ut med den ene etter den andre, men da jeg ble eldre trengte jeg bare en ålreit jente. Jeg har alltid likt å være i et forhold. Det er vanskelig å møte ei ung jente som er moden. Så i stedet har jeg følge med modne kvinner, sier han til det britiske magasinet Grazia.

 

Skjønnhet er bare ett av de fortrinnene som betyr noe for ham.

 

- Det er veldig viktig at en kvinne har et åndelig liv og et åpent sinn. Skjønnhet tiltrekker meg, men det er ikke noe jeg trenger. Jeg må føle at jeg virkelig kan stole på en person. Og det må være humor. Jeg er en klovn, sier han.

 

Jesus Luz kan også fortelle at en fotosesjon han og Madonna gjorde for magasinet W brakte hans modellkarriere til et nytt nivå. Og det var etter den jobben at de to ble et par.

 

- Det gikk fint. Det begynte å skje saker og ting da jeg fikk W-jobben. Det var et veiskille, med et anerkjent magasin, en dyktig fotograf og en artist som Madonna, sier han.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.239 sec - 1 pageviews