Jean Paul Gaultiers kattekorset

(04.02.2010, sist oppdatert 04.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jean Paul Gaultier laget en gang et korsett til katten sin.

Men designeren, som er kjent for å lage klær med trange liv, fant snart ut at det ikke var noen god idé.

 

- Vet du at katter ikke kan ha på seg korsett? De kan ikke stå! Ikke i det hele tatt - de faller bare over ende. Jeg vet det fordi jeg har prøvd!

 

Gaultier - som tidligere har kledd opp Madonna og Kylie Minogue - langer i samme slengen ut mot dagens kjendiser som ikke vil betale for hans kreasjoner.

 

- Jeg er ikke en forretningsmann. Da jeg begynte kom Hollywood-stjernene og prøvde kjoler og fikk mange justeringer. Nå forventer de å få kjolene gratis. Jeg har hørt at noen designere til og med betaler for at de skal gå med klærne deres. Det er håpløst, sier han til magasinet Stella.

 

Den 57 år gamle franskmannen tror mye av hans suksess skyldes at han bruker «ekte» kvinner på sine motevisninger som andre kvinner kan forholde seg til.

 

- Motepressen forsto det ikke. Men jeg sier: «Hvorfor ikke?» Det er det som inspirerer meg. Jeg liker ikke å gjøre det trygt. Jeg bruker det jeg ser. Det er ikke noe poeng i at jeg sitter her i mitt motehus og ikke vet hva som skjer der ute. Du må vite hva som skjer på gata, sier han.

(©NTB)

 


Les alt om Kylie Minogue og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews