- Ingen skilsmisse for Madonna

(02.07.2008, sist oppdatert 02.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Representanter for Madonna avviser påstandene om at hun og Guy Ritchie er i ferd med å ta ut skilsmisse.

Liz Rosenberg, popdronningens talskvinne, har gitt en uttalelse til People Magazine der hun avviser at ekteskapet mellom Madonna og regissørmannen Ritchie har strandet.

 

- Guy kom til New York mandag for å være sammen med sin kone og familie, og ikke for å gjøre et siste forsøk på å redde ekteskapet. De har ingen planer om å skille seg, fortalte Rosenberg.

 

Talskvinnen avviste også ryktene om at Madonna skulle ha et forhold til baseballstjernen Alex Rodriguez.

 

- Hun og Rodriguez har samme manager, så de har truffet hverandre. Madonna tok med barna for å se New York Yankees spille, men det finnes ikke noe å kommentere utover det, sa Rosenberg.

 

- Det er ikke noe nytt at det spekuleres i Madonnas liv, og at mye av det som sies er løse rykter. Og forresten, ryktene om at hun skulle ha et forhold til rapperen Lil‘ Wayne er også rimelig overdrevet, spøkte talskvinnen.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews