Har Guy Ritchie noe nytt på gang?

(22.12.2008, sist oppdatert 22.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene har svirret intenst om Madonna og hennes påstått nye flamme, basketballspilleren Alexander «A-Rod» Rodriguez. Nå later interessen å ha vendt seg mot Guy Ritchie og hans mulige fremstøt.

London-avisene kan nemlig melde at Madonnas eksmann feirer sin nyvunne frihet i godt selskap med blant andre den single millionærarvingen Jemima Khan, og at de kom svært så godt ut av det med hverandre.

 

Tidligere denne måneden var de begge til stede i et stort middagsselskap hjemme hos datteren til Rupert Murdoch, Elisabeth Murdoch, og hennes mann, PR-guruen Matthew Freud. Sist helg var de tilbake igjen for en julefest, sammen med blant andre Stella McCartney, Lily Allen og Mick Jagger.

 

33 år gamle Jemima Khan var tidligere gift med den pakistanske cricketstjernen Imran Khan, som hun har to barn med, og har også hatt en romanse med Hugh Grant. Men sosietetskvinnen teller ikke bare Guy Ritchie blant sine beundrere: Også Simon Cowell skal ifølge Daily Mail ha et godt øye til Jemima.

 

En av de andre gjestene til stede den kvelden sier til avisen:

 

- Det var kveldens store spøk at Jemima kunne valgt på øverste hylle mellom planetens mest berømte nyskilte i øyeblikket, og den rikeste og mektigste mannen i fjernsynsbransjen, og på tampen av kvelden likevel dro hjem alene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Lily Allen og Madonna og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews