Hannah adopterer med en liten vri

(30.04.2007, sist oppdatert 30.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Rekken av Hollywood-kjendiser som adopterer blir stadig lengre. Sist ut er Daryl Hannah (46).

Men skuespilleren, som blant annet gjorde seg bemerket som Elle Driver i Quentin Tarantinos «Kill Bill»-filmer, vil ikke følge den samme veien som Angelina Jolie og Madonna og adoptere fra et annet land.

 

Hannah synes nemlig det er for mange barn i USA som trenger et hjem.

 

- Det er mer enn en halv million barn her i USA som har behov for å bli adoptert eller trenger et hjem, såkalte «vanskelige-å-adoptere-barn» fordi de ikke er spedbarn og har hatt en problematisk oppvekst, så jeg tenker nok det er sånn jeg vil gjøre det.

 

Hannah, som er en ihuga miljøvernforkjemper, sier hun ofte blir spurt om råd fra andre kjendiser som vil «bli grønne».

 

- For noen dager siden var jeg i et selskap hjemme hos Melanie Griffith og Antonio Banderas for å feire Al Gores Oscar-vinnende film «An Inconvenient Truth».

 

- Penélope Cruz og Leonardo DiCaprio var der også og en rekke andre stjerner. Melanie og Antonios ti år gamle datter Stella har overbevist dem om å gjøre huset «grønt», så jeg skal hjelpe dem med å skaffe seg soloenergi til de fem boligene de eier og sørge for at bilene deres går på biodiesel, sier hun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews