Gwyneth tipser dårlig

(05.06.2007, sist oppdatert 05.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Madonna, Tobey Maguire, Gwyneth Paltrow og Rupert Everett henges i en ny bok som elendige tipsere.

Det er en New York-servitrise, Katherine Taylor, som har skrevet romanen «Rules for Saying Goodbye», der heltinnen hennes ramser opp hvilke kjendiser som er kjipe mot kelnere når de betaler regningen.

 

Taylor jobbet som bartender i trendy West Village i New York, og hevder at alle kjendisanekdotene i boken er sanne, ifølge nettstedet Femalefirst. Et utdrag lyder slik:

 

«Gwyneth Paltrow kom inn. Jeg ønsket å si til henne at jeg hadde laget en liste og at hun var på den, men Gwyneth var ikke gjerrig - bare dum. Jeg antok at hun antakelig ikke klarte å regne ut hva som var 15 prosent.»

 

Everett og Madonna navngis for ikke å ha tipset i det hele tatt, mens Maguire samt Barbra Streisand og John Travoltas kone Kelly Preston oppgis å gi svært magre driks. Men det var enda verre for Paul McCartney:

 

I boken beskriver eks-bartenderen Taylor hvordan han var for full til å klare å tipse i det hele tatt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews