Guy Ritchies nye flamme

(22.04.2010, sist oppdatert 22.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Madonnas eksmann Guy Ritchie har angivelig funnet seg en ny flamme - den unge modellen Michaela Kocianová (21).

Dermed har 41 år gamle Ritchie gjort som Madonna og funnet seg en purung kjæreste. Paret ble fotografert arm i arm på pubrunde i London i forrige uke, og nå har den slovakiske modellen uttalt seg til News of the World om det nyfunne forholdet:

 

- Guy falt for meg på grunn av nesen min. Han sa «skjønnhet er kjedelig, jeg elsker nesen din».

 

Ritchie og Kocianová møttes da han regisserte en reklamefilm for Dior i Paris, der også Jude Law var med. Regissøren ble så begeistret for blonde Michaela at han ga henne mer tid foran kamera enn beregnet.

 

- Han kastet manus. Jeg var mye mer med enn planlagt fordi han ville se mer av meg. Han sa han trodde på meg og at jeg så flott ut. Måten jeg opptrådte på var akkurat det han ønsket på film, sier hun videre.

 

Men kanskje bør ikke Michaela Kocianová legge modellyrket på hyllen til fordel for filmen. Da Ritchie og hans daværende kone Madonna jobbet med en film sammen, «Swept Away» i 2002, ble resultatet slaktet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jude Law og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.449 sec - 1 pageviews