Guy Ritchie har hyret toppadvokat

(05.11.2008, sist oppdatert 05.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Madonnas ektemann Guy Ritchie har hyret en av Storbritannias fremste advokater, som spesialiserer seg på skilsmisser der den ene av foreldrene ønsker å ta barna med ut av landet.

Ritchie har ifølge britiske aviser skaffet seg bistand fra advokat Stephen Cobb QC, som spesialiserer seg på barnefordelingssaker med internasjonalt tilsnitt.

 

Madonna ønsker å ta med alle barna til New York og slå seg ned der. Men Guy Ritchie sies å være svært knyttet til både deres felles sønn Rocco (8) så vel som stedatteren Lourdes (12) og adopterte David Banda (3). Derfor ønsker han at de skal bli værende i England.

 

- Han er en god far. Det er ikke pengene til Madge han ønsker, men barna, sier en god venn av filmregissøren til The Sun.

 

Dermed er det duket for en stygg kamp i rettssalene. Madonna har nemlig skaffet seg tung advokathjelp selv, og hyret Fiona Shackleton som representerte prins Charles og Paul McCartney i deres skilsmissesaker. Ifølge Daily Express har Shackleton dessuten tatt med seg advokaten Nicholas Mostyn, som knuste Heather Mills i rettssalen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews