Guy Ritchie far for fjerde gang

(29.11.2012, sist oppdatert 29.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske regissøren Guy Ritchie er blitt far for fjerde gang. Sammen med forloveden Jacqui Ainsley har han ønsket en liten jente velkommen til verden.

De to har allerede en 14 måneder gammel sønn sammen, som har fått navnet Rafael. Den nye verdensborgeren kom til verden på et privat sykehus i London, og både mor og barn skal ha det bra, melder The Sun.

 

En venn av paret sier til avisen: - De er begge glade etter fødselen. Nå har de en jente også, noe de ser som en bonus. Guy har alltid ønsket seg både gutt og jente.

 

Ved siden av de to barna han har med Ainsley, har 44-årige Ritchie også Rocco (12) og David (7) fra ekteskapet med Madonna.

 

Jacqui Ainsley (30) har ikke lagt skjul på at hun ønsker seg en stor familie. Da førstemann meldte sin ankomst, sa hun: - Jeg vil gjerne ha flere barn. Guy og jeg har alltid begge ønsket en stor familie. Det er noe vi har planlagt hele tiden.

 

Hun sa også mye fint om de to sønnene Guy Ritchie har med Madonna: - Vi har de to store guttene også. De er så fine med Rafael. De både danser og leker med ham.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews