Guy Ritchie angrer ingenting

(29.11.2011, sist oppdatert 29.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det varte ikke evig. Men Guy Ritchie angrer ikke på ekteskapet med Madonna.

Tvert imot er han takknemlig for tiden de fikk, og ikke minst for barna som kom til, forteller han i et intervju med magasinet Details. Madonna og Richie fikk den biologiske sønnen Rocco (11) sammen, samt at de adopterte sønnen David Banda (6) fra Malawi. Sherlock Holmes-regissøren - som nettopp opplevde foreldrelykken igjen med kjæresten Jacqui Ainsley - var gift med popstjernen i åtte år. Han sier det var en, alt tatt i betraktning, bra periode i hans liv.

 

Han sier: - Jeg hadde det fint i mitt første ekteskap. Jeg angrer definitivt ikke. Alt i alt var opplevelsen veldig positiv. Jeg elsker ungene som kom ut av det, og jeg kan ikke se for meg at jeg valgte en annen vei. Men så går livet videre.

 

Han sier videre: - Når du oppnår alle de tingene du har satt deg fore, og mer eller mindre snubler over en rekke seire, da blir du dypt filosofisk. Jeg er svært glad for erfaringene som har kommet. Jeg er glad jeg har tjent gode penger. Og jeg er glad for at giftet meg.

 

Richie innrømmer imidlertid at det til tider var surrealistisk å være gift med verdens største popstjerne. - Jeg steg inn i en såpeopera og levde der en lang periode. Nå blir det nok et litt annet liv de neste 10 årene, ler han.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews