Grønt lys for Madonna?

(09.06.2009, sist oppdatert 09.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Madonna skal angivelig ha overbevist tre dommere ved Malawis appelldomstol om at hun bør få lov å adoptere Mercy James (3).

Det er avisen The Sun, som også var først ute med skilsmissenyheten til popdronningen i fjor, som skriver dette i dag.

 

To av dommerne skal ifølge avisen allerede ha kommet med sin anbefaling om grønt lys, og den tredje sies å «være helt i samsvar med dem». Madonna skal allerede ha fått de gode nyhetene av sin advokat i Malawi, Alan Chinula, står det videre.

 

Avgjørelsen skal bli kunngjort søndag i Malawis høyeste ankedomstol. En kilde sier til The Sun at papirarbeidet allerede er i ferd med å unnagjøres, og at alle anbefalingene går ut på å la adopsjonen få finne sted.

 

Madonna har i to år jobbet for å få adoptere Mercy James. I mars ble adopsjonssøknaden stoppet av en malawisk rettsinstans - angivelig fordi hun ikke hadde bodd i landet i 18 måneder. Nå kan det omsider gå hennes vei i den omstridte adopsjonssaken.

 

- Hun er i ekstase, sier en nær venn av Madonna, og røper: - Hun lovet seg selv at hun ikke ville gi opp Mercy, og tro meg, hun kan flytte fjell når hun er så målbevisst.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews