Gjør Angelina en Madonna?

(05.03.2007, sist oppdatert 05.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie er i ferd med å adoptere en liten gutt fra Vietnam - men beskyldes nå for å utnytte sin kjendisstatus.

Angelina Jolie har tidligere gått ut med kritikk av Madonnas ukonvensjonelle adopsjon, der myndighetene gikk med på å gjøre et unntak. Nå later det til at Jolie selv utnytter vietnamesiske myndigheters kjendisvelvilje.

 

Hun fylte ut adopsjonssøknaden og oppga «singel» som status, tross at hun er samboer med Brad Pitt. Sine to første adoptivbarn, Maddox og Zahara, adopterte Jolie som singel. Da Pitt kom inn i bildet, ble han i ettertid oppført i barnas papirer.

 

Men ifølge vietnamesisk lov er ikke Jolies fremgangsmåte tillatt for andre par som adopterer, melder New York Post, og siterer den internasjonale adopsjonsadvokaten Tatiana Beams, som sier:

 

- De fleste samboende par som prøver å adoptere og som utgir seg for å være en aleneforelder, blir enten avvist av adopsjonsorganisasjonene eller møter mange problemer.

 

Organisasjonen som Maddox ble adoptert fra Kambodsja gjennom, ble avslørt for visafusk og pengevasking, og ledelsen ble fengslet. I dag er det ifølge Beams nærmest umulig å adoptere fra Kambodsja, fordi landet fikk strengere regler i kjølvannet av dette.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews