Geris rike gutt gir bort diamanter

(22.08.2007, sist oppdatert 22.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwell har funnet seg en russisk milliardærsønn som både er yngre enn henne, og liker å gi bort diamanter i gave.

Spice Girls-Geri (35) skal blant annet ha fått et par diamantøredobber til den nette sum av 230.000 kroner av sin nye kjæreste, Evgeny Lebedev (26).

 

- Han ønsket å finne noe spesielt til Geri, og tenkte et par øredobber ville være tingen. Han er en mann av klasse så han ønsket ikke å gi henne noe som var for iøynefallende, eller en stor stein som ville skremt henne. Geri ble overveldet da han ga dem til henne, og elsker å vise dem til alle vennene sine, sier en kilde nær krydderjenta til Daily Mail.

 

Lebedev, som tidligere i år ble kåret til Englands tredje mest ettertraktede ungkar av bladet Tatler, er den første mannen som Geri har vist seg med siden hun skilte lag med trommeslageren Sacha Gervasi - som er far til hennes et år gamle datter Bluebell Madonna.

 

Aldersforskjellen skal ifølge venner av Geri være perfekt for henne:

 

- Hun liker yngre menn. Geri er i en tidlig fase i forholdet til Evgeny, men de er svært lykkelige sammen. Hun har mye moro i hans selskap, og han er et friskt pust etter alle hennes katastrofale forhold tidligere, sier avisens kilde.

 

Tidligere denne uken ble de observert på ferie sammen i St. Tropez. De møttes tidligere i sommer i et selskap. Evgeny er sønn av en russisk milliardær - og da snakker vi milliardær i britiske pund, noe som blant annet stammer fra aksjeposter i Aeroflot.

(©NTB)

 


Les alt om Geri Halliwell og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews