Gaga vil åpne barnehjem i India

(01.11.2011, sist oppdatert 01.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Lady Gaga vil gjøre som Madonna - iallfall delvis: Hun drømmer om å åpne et barnehjem i India.

Da hun i helgen opptrådte i landet i forbindelse med feiringen av landets første Formel 1-løp, Indian Grand Prix, skal Gaga i følge The Sun ha brukt tid på å undersøke mulighetene.

 

Blant annet skal hun ha bedt sine managere om å sette av nok tid for henne til å besøke to barnehjem i New Delhi. En kilde sier til avisen:

 

- Gaga vil en gang i fremtiden etablere en stiftelse i sitt navn for å hjelpe barn. Nå som karrieren hennes har tatt av, føler hun at tiden er inne. Men hun er ikke den type kjendis som bare kaster pengene etter folk. Hun vil gjøre det ordentlig.

 

Derfor skal Lady Gaga angivelig ønske å involvere seg i eksisterende barnehjem, og bruke tid og penger der først, for å lære det hun trenger.

(©NTB)

 


Les alt om Lady GaGa og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews