Første skoledag for Lourdes på «Fame»-skolen

(09.09.2010, sist oppdatert 09.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Onsdag var Lourdes «Lola» Leons første skoledag. Og det er ikke hvilken som helst skole 13-åringen begynner på, men det som i sin tid var forbildet for «Fame»-serien.

Den berømte LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts ligger på Manhattan i New York. Der troppet Madonnas datter opp i går - men uten at mor var i sikte.

 

- Lourdes glir rett inn med alle. Hun virker som en normal person, fastslår en av hennes nye skolekamerater til New York Daily News.

 

Ungjenta som fremdeles bruker tannregulering, har allerede sin første filmrolle i Madonnas nye film og står sammen med moren bak en ny kleskolleksjon.

 

Lourdes, som ofte kaller seg Lola, skal angivelig ta dramalinjen i niende klasse. Det innebærer timer i skuespill, dans, stemmebruk og diksjon, improvisasjon og teaterhistorie.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.045 sec - 1 pageviews