Dans med Madonna

(18.08.2011, sist oppdatert 18.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Madonna-fans som kan danse har sjansen til å få være med popdronningen på hennes neste turné.

Madonna utlyser i samarbeid med et stort vodkamerke en dansekonkurranse, der hun selv skal være dommer.

 

Nevnte spritprodusent tar i bruk sosiale medier for å skape blest om 50 store fester som vil foregå samtidig rundt om i mange land - også Norge - den 12. november. Under slagordet «nightlife exchange» skal man angivelig «vise hvordan andre kulturer fester».

 

Madonna, kjent for å ha et godt forhold ikke minst til mannlige dansere, sier at hun ser frem til å oppdage de beste ukjente danserne i verden.

 

- De beste danserne er alltid i klubbene på jakt etter de beste opplevelsene, uttaler popdronningen på 53 år, som for tiden er sammen med den 24 år gamle franske danseren Brahim Zaibat.

 

Deltagere som tror de kan danse, må først sende inn en minuttlang video av seg selv - for å se om de får innvilget å danse foran Madonna.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews