Cheryl Cole får Guetta-hjelp i USA

(18.08.2011, sist oppdatert 18.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Britiske Cheryl Cole ønsker fremdeles å slå gjennom i USA - og har nå funnet seg en ny venn som kan hjelpe henne.

Som kjent ble hun vraket som dommer i amerikanske «X Factor», selv med Simon Cowell som god hjelper.

 

Men nå prøver hun andre veier - og inngår samarbeid med den franske superprodusenten David Guetta, som tidligere har jobbet med Rihanna, Madonna, Snoop Dogg og Black Eyed Peas.

 

Det er Coles manager, Will.i.am fra nettopp sistnevnte band, som har introdusert henne for Guetta, skriver Daily Mirror.

 

- Cheryl vil bli en topp solostjerne i USA dersom Will.i.am har noe å gjøre med det. Mannen har de beste forbindelsene og han sover, puster og spiser musikk, sier en kilde til avisen.

 

Nå jobber Cole og Will.i.am i hans hjemmestudio, der han prøver ut nye lydbilder for henne. Cheryl Cole har også jobbet med nye låter i Los Angeles, men har uttalt til venner at hun ikke akter å slippe sitt tredje studioalbum før «teamet hennes føler det er perfekt».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews