Beckhams poserer nesten nakne

(12.07.2007, sist oppdatert 12.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Ekteparet David og Victoria Beckham stilte opp på en serie fotografier der de poserer nesten nakne, eller i utfordrende positurer - og avslører at de liker å låse dørene nattestid og vandre rundt nakne.

Kjendisekteparet stilte opp for det amerikanske motebladet Ws kommende nummer, som fastslår at ekteskapet var som skapt i tabloidhimmelen, og at de nå er fast innstilt på «å bli de nye amerikanske idoler».

 

Ifølge Daily Mail er bildene «usedvanlig seksuelt ladet». På et av dem sitter Beckham overskrevs på en madrass i et skyggefullt motellrom, iført bare underbukser mens han kler av sin kone de siste klesplaggene - et korsett og en hofteholder. De er avbildet med ryggene til, og identiteten deres avsløres bare av de nå velkjente tatoveringene de har.

 

Et annet bilde viser en naken David liggende på magen på sengen, mens teppet er trukket ned. Andre bilder viser ham gående i et røft og steinete terreng iført trange lærjeans. De poserer også sammen i omfavnelser. Fotograf er Stephen Klein, som tok utfordrende bilder av Madonna - også det for W.

 

I intervjuet snakker de ut, ikke bare om klesvaner nattestid, men også om Davids påståtte forhold til Rebecca Loos.

 

- Jeg vil ikke lyve. Det var en virkelig tøff tid. Ingen sa at ekteskapet skulle være lett, fastslår Victoria Beckham.

(©NTB)

 

 


Les alt om Madonna og Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews