- Aniston planlegger adopsjon

(18.01.2007, sist oppdatert 18.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston lengter etter barn - men orker ikke vente på en passende mann.

Nå planlegger hun adopsjon, hevder en kilde til det britiske magasinet Grazia. - Hun håper det går fort, sier kilden videre.

 

Den tidligere «Venner for livet»-stjernen har angivelig kontaktet sine advokater for å få fortgang i saken, og disse har visstnok allerede vært i kontakt med flere adopsjonsbyråer etter at hun brøt med Vince Vaughn i fjor.

 

- Jen har kastet seg inn i dette og vil at adopsjonen skal finnes sted raskest mulig. Hun lekte med ideen allerede da hun var sammen med Vince og begynte for å alvor å orientere seg i desember, framholder kilden.

 

Brad Pitts ekskone kommer imidlertid ikke til å adoptere fra land utenfor USA, slik Pitt og Angelina Jolie samt Madonna har gjort.

 

- Hun har gått til venner for å få råd, blant dem er Oprah Winfrey, som rådet henne til å adoptere et afrikansk barn. Men nå har hun bestemt seg for å adoptere et amerikansk barn, hevder samme kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews