- A-Rod distanserer seg fra kabbala

(25.11.2008, sist oppdatert 25.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

En kilde nær kabbalasentret der Alex Rodriguez har skrevet seg inn som student, forteller at Yankee-stjernen har sluttet å møte opp til timene.

Før skilsmissekontrakten til Madonna og Guy Ritchie har tørket, går det allerede rykter om at forholdet mellom Madonna og Yankee-stjernen Alex Rodriguez er i ferd med å kjølne. Det skriver nettstedet msnbc.

 

Rodriguez, som populært kalles A-Rod, har i alle fall begynt å trekke seg fra kabbalatimene i New York. Madonna, som er svoren kabbala- tilhenger, fikk også i sin tid eksmannen Guy Ritchie til å studere religionen, som er en av hovedretningene innen jødisk mystikk.

 

Nå sier en kilde ved kabbalasentret at Yankee-profilen ser ut til å ha mistet interessen for timene med den spirituelle lederen Eitan Yardeni.

 

- Han har ikke engang fullført kabbala 1 (introduksjonen) og storparten av tiden han har brukt med Yardeni har handlet om å få råd - ikke om å studere, mener kilden. Som tror dette er et tegn på at Rodriguez og Madonna kanskje ikke er ment for hverandre likevel.

 

- Dette er i alle fall ikke lurt dersom han vil holde på Madonna, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.203 sec - 1 pageviews