Selger bryllupet sitt dyrt

(18.02.2008, sist oppdatert 18.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Fotballspilleren Wayne Rooney (22) og forloveden Coleen McLouglin (21) selger sitt kommende sommerbryllup dyrt - og setter rekord.

Summen de får for de eksklusive bilderettighetene til sitt bryllup skal ifølge Daily Mail være på 2,5 millioner pund, over 26 millioner kroner. Det overgår forrige rekordholder, nemlig da Liz Hurley og Arun Nayar slo sine pjalter sammen i fjor - og solgte det for 2 millioner pund.

 

En kilde sier til The People at kjøperen er «ekstatisk», og at fotballberømtheten og hans kommende frue er «gull for opplagstall» og at ekteparet Beckham ligger igjen i veikanten i forhold. Kjøperen forventer videre å gjøre en formue på videresalg til blader og fjernsyn verden rundt.

 

Men ifølge britisk presse vil Coleen McLoughlin bare tillate utvalgte medlemmer av Waynes familie å delta. Kun moren, faren og de to brødrene hans er invitert, noe som har skapt misstemning i familien blant fornærmede tanter, onkler, fettere og kusiner.

 

Men Coleen, som sies å være den som styrer bryllupsforberedelsene, akter ikke noen gjentakelse av skrekkscenene fra sin egen 18-årsdag: Da sloss flere av Waynes fjernere familiemedlemmer. Selv hevdet Rooney at de kom i tottene på dørvaktene.

 

Ikke nok med det: Da Coleen feiret sin 21-årsdag i fjor, viste Waynes kusine Natalie - som gjerne vil bli såkalt glamourmodell - fram det ene brystet. Nå truer hun med å strippe dersom hun får komme i bryllupet. Waynes fetter Stephen (23), som er homofil transvestitt, ønsker derimot å få være påkledd som brudepike.

(©NTB)

 


Les alt om Liz Hurley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews