Liz er fremdeles glad i Hugh

(10.10.2007, sist oppdatert 10.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Liz Hurley er fremdeles glad i Hugh Grant, men røper også at de holdt på å drive hverandre fra vettet i de 13 årene de var sammen.

- Jeg tror bare at vi ikke passet sammen som kjærester. Jeg sluttet aldri å elske ham, men vi ble helt gale av hverandre. Han er svært nevrotisk, og det er ikke jeg. Vi kranglet egentlig ikke, men irriterte hverandre omtrent som mygg! sier den frittalende Hurley - nå gift med den indiske forretningsmannen Arun Nayar.

 

Forholdet mellom Hurley og Grant tok slutt i 2000. Men Hurley tror at hun og Hugh alltid vil være venner, og støtte hverandre når det trengs.

 

- Vi har ulike liv nå, men vi er der for hverandre og det er det som teller, sier Liz Hurley, som nå har slått seg til ro med sin Arun Nayar.

 

Hugh Grant har rukket å bli 47 år og singel igjen etter at hans treårige forhold til Jemima Khan tok slutt i februar, og later til å leve livet: Ifølge nettstedet Female First er det lagt ut en serie bilder av Grant i selskap med en gruppe langt yngre studentjenter på Facebook. Bildene er fra en fest avhold på St. Andrews-universitetet i Skottland sist helg.

(©NTB)

 


Les alt om Liz Hurley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews