Liz betaler luselønn

(21.02.2008, sist oppdatert 21.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Elizabeth Hurley og ektemann Arun Nayar er mangemillionærer, men beskyldes for å betale sin indiske tjenestepike luselønn for endeløse timer med matlaging, rengjøring og barnevakt.

Den misfornøyde tjenestepiken Violet D?Souza nøyde seg ikke med småpengene, men aktet å gå til sak mot sine arbeidsgivere.

 

Høringen skulle foregått torsdag, men ble i siste øyeblikk avlyst fordi hun skal ha blitt tilbudt et femsifret beløp dersom hun inngikk forlik, ifølge flere britiske tabloidaviser. De har tidligere meldt at D?Souza jobbet opp til syv dager hver uke, med arbeidsoppgaver som begynte halv åtte om morgenen og noen ganger varte til tre om natten.

 

De to steinrike kjendisarbeidsgiverne skal ha betalt henne 8.000 rupier i uken - drøye tusen kroner - etter at indiskfødte Nayar tok henne med seg fra India, der hun jobbet for hans familie, i 2003. Det skal ha utgjort en timelønn på mellom kroner 14,50 og 16,50, noen ganger lavere dersom hun jobbet lange dager. I Storbritannia er minimumslønnen 57 kroner timen.

 

D?Souza fikk sparken av de to i august i fjor, og hevdet da det var kontraktsbrudd. Liz Hurley vil ikke kommentere saken overfor New York Post.

(©NTB)

 

 


Les alt om Liz Hurley!


Kommentarer fra brukere


hallo
24.02.2008 13:22
haha! XD det burdte de ta seg råd til!  Wink ;-\) (L)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews