Liz Hurley er frelst på landlivet

(07.05.2009, sist oppdatert 07.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Nå trives Liz Hurley bedre på landet enn på den røde løperen, og hevder i et intervju at bygdefolk er «mer sexy» enn byfolk.

- Jeg skal gjerne vedde på at det er mindre sex i byen enn det er på landet, rett og slett fordi det er mer sexy her. Også menneskene er mer sexy, sier Hurley (43), som nå bor nesten fulltid på sin prakteiendom i idylliske Gloucestershire, som hun kjøpte i 2003.

 

Der bor hun sammen med fire labradorer, to katter, tre gjess, åtte høner, 49 kuer, 63 sauer og 82 griser - samt ektemannen Arun Nayar og sønnen Damian.

 

I et intervju med bladet Tatler poserer hun på førstesiden i lang hvit aftenkjole - sammen med en diger, hvit geitebukk, og snakker som om hun får betalt for å reklamere for landsens liv.

 

- Når jeg lukker øynene og tenker på England, er jeg ikke i en flott restaurant i Knightsbridge i London, men derimot lettkledd foran et sprakende bål på peisen, omgitt av fire labradorer og Rupert Campbell-Black, fleiper hun, med hentydning til romanfiguren i Jill Coopers Rutshire-bøker.

 

Men også til hverdags er bygdefolket bra, hevder Liz Hurley: - Bygningsarbeiderne, for eksempel; de som bygde om stallene mine, var så flotte at venninnene mine kom reisende ned hit fra London for å flørte med dem.

(©NTB)

 


Les alt om Liz Hurley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews