Hurley er hekta på lim

(19.12.2008, sist oppdatert 19.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Liz Hurley har blitt hekta på håndarbeid, og hennes nye favorittdings er en limpistol.

Etter å ha flyttet fra storbyen London og ut på landet til Gloucestershire har den tidligere skuespillerinnen blitt helt besatt av en limpistol hun bruker.

 

- Jeg elsker denne limpistolen, og jeg får lyst til å lime sammen alt mulig. Snart blir jeg vel nødt til å sniffe lim også, spøker Hurley.

 

Den 43 år gamle skjønnheten hevder hun har holdt på å forberede seg til jul i flere måneder, ifølge den britiske avisa Daily Express.

 

- Vi flyttet hit ved påsketider og siden da har jeg holdt på med juleforberedelsene. Huset vårt flyter over av hjemmelaget mat, flotte julepresanger og borddekorasjoner jeg har laget med limpistolen min.

 

Men hennes millionærektemann Arun Nayar stiller seg ikke like entusiastisk til høytiden.

 

- Han er halvt indisk, og bare later som han liker det. Jeg vet godt at han egentlig bare har lyst til å spise hummer på en strand et sted enn å stappe seg mett på min mat. Han er likevel veldig lojal, og jeg later som at jeg ikke ser at han sniker seg til å tilsette chilisaus på alt jeg serverer.

(©NTB)

 


Les alt om Liz Hurley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews