Hurley-bryllup får rettslig etterspill

(11.04.2007, sist oppdatert 11.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Liz Hurley og hennes ektemann Arun Nayars indiske bryllup i beste Bollywood-stil, fikk ikke helt den lykkelige slutten paret kunne håpe på.

En indisk domstol har startet avhør av vitner etter at Hurley og ektemannen er blitt beskyldt får å ha hånet hinduistiske tradisjoner med sitt spektakulære bryllup.

 

Avgjørelsen om hvorvidt de nygifte må møte i retten, kan komme allerede denne uken.

 

Vishnu Khandelwal er et av vitnene. Han er innbygger i byen Jodhpur, hvor bryllupet fant sted, og ble lite blid da han fikk se bildene av paret i magasinet Hello!.

 

Khandelwal sier han ble oppskaket da han så det berømte paret drikke alkohol før de religiøse ritualene og kysse i nærheten av «den hellige ild», som bryllupsvitnene kalles i hinduistisk tradisjon.

 

Det er ikke første gang det er bråk rundt det glamorøse bryllupet. Under festlighetene oppsto det slåsskamp mellom journalister, sikkerhetsvakter og politiet.

(©NTB)

 


Les alt om Liz Hurley!


Kommentarer fra brukererakki
12.04.2007 21:12
Jg r hindu selv men...men de må da få lov til å feire et bryllup!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews