Dobbeltbryllup for Liz Hurley

(16.04.2012, sist oppdatert 16.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Når Elizabeth Hurley skal gifte seg for andre gang, blir det dobbelt sett med bryllupsfeiring.

Siden hun er engelsk, vil Hurley og forloveden Shane Warne først gifte seg i Storbritannia. Deretter drar de til hans hjemland, Australia, og gjentar seremonien.

 

- Jeg er ekstremt lykkelig når jeg er sammen med Shane. Vi er svært like på mange måter. Til tross for forskjellene våre i bakgrunn og karrierer, kommer vi begge fra trygge, kjærlige hjem og det betyr mye for meg, sier Hurley i et intervju med Hello.

 

Også da hun i 2007 giftet seg med sin første ektemann, den indiske rikmannssønnen Arun Nayar, var det dobbeltbryllup - først på et britisk slott, så et hindubryllup i India.

 

De skilte lag i 2010, og Hurley anførte at det var på grunn av hans «urimelige oppførsel». Bare tre måneder etter at skilsmissen fra Nayar gikk i boks i juni i fjor, inngikk hun og Shane Warne forlovelse.

(©NTB)

 


Les alt om Liz Hurley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews