Gemma uten bein

(15.06.2010, sist oppdatert 15.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den australske modellen Gemma Ward skal spille havfrue i den nye «Pirates of the Caribbean»-filmen.

Dermed blir det to skjønnheter med fiskehale i stedet for bein å la seg friste av for Johnny Depp i den fjerde runden for piratene.

 

Tidligere er det nemlig kjent at Astrid Berges-Frisbey, en ganske ukjent fransk skuespiller, skal gjøre en havfruerolle.

 

Gemma Ward spilte ifølge filmnettstedet Empire sist i skrekkfilmen «The Strangers», der hennes rolle var som en inntrenger med dukkemaske. På rollelisten sto også Liv Tyler.

 

Dette blir hennes første rolle i en storfilm - men det skal ifølge avisen Courier Mail være snakk om «begrenset med replikker» for toppmodellen som nå ønsker å bli skuespiller, og tar dramatimer i USA.

 

Innspillingen av «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» starter på Hawaii denne uken, men Gemma Ward skal ikke i ilden før i august.

(©NTB)

 

 


Les alt om Liv Tyler!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews