Nicole røper hvorfor Paris ikke var i bryllupet

(17.12.2010, sist oppdatert 17.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Richie forklarer årsaken til at den gamle bestevenninnen Paris Hilton ikke var i bryllupet slik: - Vi ønsket bare å feire med mennesker vi er glad i og som bryr seg om oss.

Derfor var hotellarvingen og Richies motspiller i en rekke realityserier ikke å finne blant de 130 inviterte til bryllupet sist lørdag.

 

Kilder har tidligere uttalt at Paris Hilton ikke var lei seg for den manglende invitasjonen. Hun og Nicole har «vokst fra hverandre» og har ikke lenger den samme nærheten - selv om de heller ikke er uvenner. Kanskje har det også en sammenheng med at Paris tidligere var sammen med Benji Madden, brudgommens tvillingbror.

 

Begge barna til brudeparet fikk være med i seremonien, skriver det tyske bladet In: Sønnen Sparrow, født i september i fjor, bar ringen, mens datteren Harlow, snart tre år, var blomsterpike.

 

- Hun strødde ikke blomstene rundt, men la fra seg håndfuller av dem på gulvet, røper den stolte mor og brud, som også kan fortelle hva pappa Lionel Richie kaller brudgommen Joel Madden:

 

- Han kaller ham min «Prince Charming», og det er det han er!

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews